JORDGUBBAR











puss

fjvpdvjödslkvmsj

Heheh hej, jaaa jag lever (vet dock inte om sofia gör det). Jag har fått stränga oder från läsare att uppdatera, så det är vad jag gör nu trots att jag inte har något att skriva. Sofia och Lina har lämnat mig ensam hemma i regning Sverige så jag är lite depp, fast det är min födelsedag imorgon så jag är lite glad också. På tal om födelsedag så kommer min mormor och morfar och farmor hit och äter tårta sen, jag kan se om jag kan ta en bild och slänga upp här, så får ni två inlägg på en dag!!!!!!  Så länge bjuder jag på en underbar bild på mina två underbara vänner mrJ och mrJ <3

SOMMAR FUCKING LOV

HEJ ALLA GLADA!  Idag är första dagen på en underbar tid i våra liv, sommarlov! Det kommer bli det bästa sommarlovet ever! Har i och för sig inte så mycket inplanerat men jag tar dagarna som dom kommer brushan! 
Igår blev en väldigt bra start på det bästa sommalovet ever, vi var några fina människor som hade grillkväll i slottskogen, och eftersom dessa fina människor alla har sina små egenheter så blev kvällen fylda av skratt! Detta inlägget skull dock bli ca 17840296598265 gånger bättre om jag hade tillgång till några bilder men dom har ju såklart Sofia, och hon verkar inte riktigt känna för att uppdatera *ännu en pik*
HA ETT BÄST SOMMARLOV ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR, PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS!
Så länge får ni njuta va mina paint-kunskaper!
xoxo A

Okej, jag ber väl om ursäkt då.

Jaja ni kan få ett litet förlåt för att vi inte uppdaterar men det är mycket att stå i nu i sommartid! Men ni är inte heller mega bra på att komentera, but we still love you! Och som liten pik till min älsklings Sofia så borde hon ladda upp en del bilder vi tagit, hehe *PIK* puss!

Aja, jag tänkte sprida lite sommarkänslor eftersom i stort sett alla har eller får sommarlov i morgon. Och vad är då somma för mig? Jo främst Håkan, okej tänker ni då, knäpp brud som kopplar en hel årstid med en enda person, men så är det! Han är lixom med hela tiden! SÅ nu ska ni få en bild-bomb från några konserter jag har varit på med honom, i know you love it *blink* hahahhaa hell yeeeeah!
De flesta bilder har jag faktiskt tagit själv, men någon på slutet är lånade.
Hehe förlåt, men jag var tvungen att göra ett galet Håkan-inlägg, det är så med oss besatta tonårstjejer, kan inte riktigt hjälpa det.
xoxoxoxoxoxo A

HEJ GÄNGET

Sitter i skolan och väntar på Alvina. Vi har inga lektioner idag men ändå är jag här. Känns rätt onödigt. Så när Alvina kommer hit ska vi äta frukost på nått mysigt ställe och vara lyckliga för att vår sista skoluppgift lämnades in idag!!!
xoxoxoxoxoxo S (mycket kärlek idag)

GRILLFEST

Tjingeling badring! Nu ligger jag hemma hos mina kusiner, vi har grillat massa god mat och spanat slipsar, yeeaaah! Sedan skall vi avnjuta en hallonpaj till artonåringens ära, ja ni hörde rätt detta är en artonårsfest/grillparty. Vi har som sagt valt slipps åt min ett år yngre kusin som skall på bal. Nedan får ni se det nervpirrande resulatet. Visst är han stilig *blink*
BLOG U LATER

RSS 2.0